WEBAPPLICATIE

Een webapplicatie is een 'stukje intelligentie' dat via Internet door iedereen kan worden gebruikt, ongeacht waar men zich ter wereld bevindt. Steeds meer bedrijven beschikken over inter- en intranetfaciliteiten. Behalve een efficiëntere communicatie biedt het nog een ander groot voordeel, namelijk het toepassen van webapplicaties.

Bij webapplicaties zijn computerprogramma's benaderbaar via de browser. Groot voordeel hiervan is dat iedere pc met een browser direct gebruik kan maken van de applicatie, zonder lastige installatieprocedures op iedere pc. Bovendien zijn wijzigingen aan het programma direct voor iedere gebruiker beschikbaar. Ook dit scheelt weer een hoop tijd en geld doordat het niet nodig is het programma op iedere pc bij te werken.

SiteOne.nl heeft ruime ervaring met het bouwen en onderhouden van webapplicaties. Koppelingen met verschillende soorten databases liggen binnen de mogelijkheden. Bovendien ondersteunen wij meerdere platformen, waaronder Microsoft Windows (95/98/ME/NT/2000/XP/VISTA/7) en Linux.