SiteOne.nl werd in 1998 opgericht met als primaire activiteit het ontwikkelen van websites. Het hosten van websites werd vrij snel uitbesteed aan de grootste hosting provider van Nederland, Vuurwerk Internet. In de loop der tijd werd een flink klantenbestand opgebouwd waarvan u enkele sites kan bezoeken in onze portfolio.

Uit het maken van websites vloeide het ontwikkelen van huisstijlen, folders e.d. voort. In 1999 werd besloten tot de oprichting van een nieuwe afdeling, de ontwerpstudio. Deze afdeling ondersteunt alle DTP activiteiten in de markt en kan dus op verzoek ieder gewenst product ontwikkelen. Naast de DTP activiteiten worden tegenwoordig ook 3D animaties en Flash/Shockwave projecten gerealiseerd.

Na enkele jaren ervaring te hebben opgebouwd in het ontwikkelen van statische sites werd de interesse verlegd naar het ontwikkelen van webapplicaties. Voorbeelden daarvan zijn CRM systemen, webwinkels met online betalingsmogelijkheden etc. In onze portfolio vindt u hier enkele voorbeelden van terug.

Begin 2003 kwam er door vele verzoeken van vaste klanten een nieuwe afdeling bij: video productions. Het vervaardigen van professionele commercials en bedrijfspresentaties is onze laatste en nieuwste dienst. Van ruwe opname tot DVD kan SiteOne.nl ieder gewenst project voor u realiseren.

SiteOne.nl blijft bouwen aan haar bedrijf en toekomst en hoopt u spoedig te mogen verwelkom voor een kennismakingsgesprek.